Τεχνική υποστήριξη

Στο Τμήμα Service της Επιστημονικής Διαγνωστικής, ειδικευόμαστε στη συντήρηση και επισκευή αναλυτών σε Κλινική Χημεία, Ανοσολογία, Αιματολογία, PT κ.α.

 

Το τμήμα μας αποτελείται από μεγάλη ομάδα τεχνικών υψηλής εξειδίκευσης, με μέση εμπειρία άνω των 20 χρόνων στον χώρο. Αυτοί οι επαγγελματίες είναι πλήρως εκπαιδευμένοι από τις μεγάλες ιατρικές εταιρείες που εκπροσωπούμε, διασφαλίζοντας κορυφαία τεχνογνωσία στον χειρισμό ενός ευρέος φάσματος τεχνικών θεμάτων.

 

Λειτουργώντας σε όλη την Ελλάδα, το τμήμα σέρβις μας δεσμεύεται να παρέχει γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε τεχνική πρόκληση που μπορεί να προκύψει. Διατηρούμε ένα ολοκληρωμένο απόθεμα ανταλλακτικών, επιτρέποντάς μας να παρέχουμε άμεσες απαντήσεις και γρήγορες αναλύσεις για να διατηρήσουμε την ομαλή λειτουργία των εργασιών σας.

 

Οι προσφορές υπηρεσιών μας περιλαμβάνουν προγραμματισμένους και προληπτικούς ελέγχους συντήρησης, διασφαλίζοντας ότι ο εξοπλισμός σας λειτουργεί με κορυφαία απόδοση και συμμορφώνεται με τα πρότυπα των εγγυήσεων που παρέχονται από την εταιρεία μας. Επιπλέον, προσφέρουμε συμβόλαια συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας κατόπιν αιτήματος.

 

Επιλέξτε το Τμήμα Εξυπηρέτησης της Επιστημονικής Διαγνωστικής για αξιόπιστη, εξειδικευμένη φροντίδα για τους αναλυτές σας, που υποστηρίζεται από δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο και δέσμευση για αριστεία σε όλη την Ελλάδα.